Διαγωνισμός #1: Μυθιστόρημα "Κίρκη",
Madeline Miller, Εκδ. Διόπτρα

Για να λάβετε μέρος:

  1. Κοινοποιήστε τη σχετική δημοσίευση του διαγωνισμού. 
  2. Ακολουθήστε μας στα social media:                  Facebook  https://www.facebook.com/culture365                Instagram  https://www.instagram.com/wwwculture365.gr
  3. Εγγραφείτε στο culture365 magazine για να λαμβάνετε το μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο μας με νέα, πολιτιστικές εκδηλώσεις και διαγωνισμούς https://www.culture365.gr/εγγραφή-στο-365-culture-magazine/ 

Όροι και Προϋποθέσεις:

  1. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ τους όρους συμμετοχής.
  2. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν την Κυριακή, στις 22.09.19.
  3. Οι νικητές θα πρέπει να ενημερώνουν εντός 7 (επτά) ημερών από την ημερομηνία της κλήρωσης το culture365.gr  μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email: info@culture365.gr) για τα στοιχεία επικοινωνίας τους. 
  4. Οι νικητές, εάν δεν λάβουν το βιβλίο που κέρδισαν εντός 7 ημερών από την ημερομηνία της κλήρωσης, επικοινωνούν ΑΜΕΣΑ το culture365.gr στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση.
  5. Για την παράδοση των βιβλίων την ευθύνη φέρουν οι ταχυμεταφορικές εταιρίες και το culture365.gr ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε αστοχία παράδοσης.
  6. Το culture365.gr δεν έχει υποχρέωση να αναζητήσει αποστολές βιβλίων, εφόσον έχει παρέλθει η παραπάνω προθεσμία (7 ημέρες από την ημερομηνία της κλήρωσης).