You are currently viewing Άνοιξη στο ΚΠΙΣΝ #springnomatterwhat

Άνοιξη στο ΚΠΙΣΝ #springnomatterwhat

Άνοιξη ό,τι κι αν γίνει: Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) υποδεχόμαστε την άνοιξη με αισιοδοξία και θετική διάθεση. Η πιο όμορφη εποχή της φύσης αλλά και του ολάνθιστου Πάρκου Σταύρος Νιάρχος αφήνει παντού το αποτύπωμά της.

Τους επόμενους μήνες, το ΚΠΙΣΝ ξετυλίγει διαδικτυακά ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα, που θα κορυφωθεί στο τέλος Ιουνίου με το φεστιβάλ SNF Nostos που κάθε καλοκαίρι διοργανώνει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) στο ΚΠΙΣΝ, με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Εκδηλώσεις που αγαπήσαμε αλλά και νέες εκπλήξεις υπενθυμίζουν σε όλους πως τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει την άνοιξη να έρθει.

Φέτος, στο ΚΠΙΣΝ φτιάχνουμε τη δική μας άνοιξη ό,τι κι αν γίνει!

Ανακαλύψτε την Άνοιξη στο ΚΠΙΣΝ

Highlights

SNF Nostos | 23 – 27/06

Όπως κάθε καλοκαίρι, το ΚΠΙΣΝ θα υποδεχθεί στους χώρους του το SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) παρουσιάζοντας ένα ποικίλο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, και φυσικά τις εκδηλώσεις ορόσημα: το SNF Nostos Conference, τους ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ του ΙΣΝ που υλοποιούνται με την επιμέλεια του μη κερδοσκοπικού δημοσιογραφικού οργανισμού iMEdD, και το SNF Nostos Run.

Παραβάσεις: Πρόσωπα του Ήρωα | 04/04

Στρατηγού Μακρυγιάννη, Απομνημονεύματα: Η πολιορκία της Ακροπόλεως

Ο κύκλος των φετινών Παραβάσεων ολοκληρώνεται με την Αλεξία Καλτσίκη και τον Αινεία Τσαμάτη να ερμηνεύουν τα Απομνημονεύματα του Στρατηγού Μακρυγιάννη, Η πολιορκία της Ακροπόλεως, υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Έκτορα Λυγίζου.

Lighthouse Sessions: TAKIM | 18/04

Με το συγκρότημα ΤΑΚΙΜ, τους σολίστες της ελληνικής δημοτικής παράδοσης συνεχίζονται τα επιτυχημένα Lighthouse Sessions του Αλέξανδρου Δράκου Κτιστάκη.

Cosmos: Κ.Φ.Ε. Μπαχ – κατά Ματθαίον Πάθη (1781) | 26/04

Το ΚΠΙΣΝ παρουσιάζει τους μουσικούς της Καμεράτα – Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής και τη Χορωδία της ΕΡΤ στα κατά Ματθαίον Πάθη (1781) του Κ. Φ. Ε. Μπαχ. Την Καμεράτα διευθύνει ο διακεκριμένος τσεμπαλίστας και μαέστρος Μάρκελλος Χρυσικόπουλος.

Lighthouse Sessions: Δημήτρης Μυστακίδης | 16/05

Τα Lighthouse Sessions, η ενότητα μουσικών εκδηλώσεων που εγκαινιάστηκε στο ΚΠΙΣΝ τον Ιανουάριο του 2021, ρίχνει αυλαία με εκλεκτό καλεσμένο τον Δημήτρη Μυστακίδη.

Music Escapades: In Orbit v.2 | 21 – 23/05

Το Music Escapades: In Orbit επανέρχεται δυναμικά τον Μάιο παρουσιάζοντας καλλιτέχνες της electro, της rock και της hip hop σκηνής, αφιερώνοντας από μία μέρα σε κάθε είδος και τους εκπροσώπους του.

Φεστιβάλ για όλη την οικογένεια! | 29 – 30/05

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου η μουσική συναντά τις δραστηριότητες, τα παιχνίδια και τον χορό σε ένα φεστιβάλ όπου υπάρχει χώρος για όλους και για όλα. Οικογένειες με μικρά ή μεγαλύτερα παιδιά διασκεδάζουν με γνωστούς και αγαπημένους μουσικούς και DJs, αθλούνται και συμμετέχουν σε ομαδικά παιχνίδια στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

Το Schoolwave παίζει με την παράδοση | 31/05

Το ΚΠΙΣΝ σε συνεργασία με το φεστιβάλ Schoolwave διοργανώνει τη συναυλία με τίτλο «Το Schoolwave παίζει με την παράδοση». Επιλεγμένα συγκροτήματα από το φεστιβάλ θα ερμηνεύσουν απρόβλεπτες διασκευές παραδοσιακών τραγουδιών.

Athens Photo World 2021 | 21/05 – 27/06

Το Athens Photo World επανέρχεται φέτος με μια σειρά εκθέσεων και εκδηλώσεων που ακολουθούν την εναρκτήρια διοργάνωση του 2019. Με το φωτορεπορτάζ στο επίκεντρό του, το APW στοχεύει στην ανάδειξη του έργου των σύγχρονων φωτορεπόρτερ, της Ελληνικής και διεθνούς ειδησεογραφίας.

The Lullaby Project: Η μουσική γιορτή της πιο μεγάλης αγάπης | 14/06

Το Lullaby Project επιστρέφει στο ΚΠΙΣΝ, σε σύμπραξη με το μουσικό πρόγραμμα κοινωνικής ένταξης El Sistema Greece και το Carnegie Hall. Στη φετινή εκδοχή του καταξιωμένοι Έλληνες συνθέτες αφουγκράζονται αφηγήσεις και συναισθήματα και αναλαμβάνουν να τα μεταγράψουν σε νότες.

Παίζουμε παγκότερμα: Τουρνουά ποδοσφαίρου για παιδιά

Tο Ξέφωτο ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους μικρούς ποδοσφαιρόφιλους με το τουρνουά ποδοσφαίρου για παιδιά «Παίζουμε παγκότερμα».