Ψηφιακή Πλατφόρμα Πολιτισμού culture365.gr

Το culture365.gr οργανώνει διαγωνισμό και έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “land-e-scape”.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με υποβολή από 1 έως 5 αρχεία φωτογραφιών. Η δήλωση συμμετοχής και η υποβολή των φωτογραφιών γίνεται δωρεάν και θα πραγματοποιείται ηλεκτρονικά στο info@culture365.gr έως 20 Δεκεμβρίου. 

Οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν θα προβληθούν στην Ψηφιακή Πλατφόρμα Πολιτισμού culture365.gr και θα συμμετέχουν σε ομαδική έκθεση φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί στην Pocket Gallery, τον Ιανουάριο του 2021. Οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν μετά την άρση των μέτρων λόγω της πανδημίας.

Οι καλλιτέχνες που θα επιλεγούν για να συμμετέχουν στην έκθεση θα ενημερωθούν έως 30 Δεκεμβρίου και θα πρέπει να καταβάλουν το χρηματικό ποσό των 35€ για τη συμμετοχή τους

Ο καλλιτέχνης με την καλύτερη φωτογραφία που θα συμμετέχει στην έκθεση θα βραβευτεί με χρηματικό έπαθλο. 

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα αρχεία των φωτογραφιών σε υψηλή ανάλυση. Δεκτά θα γίνονται αρχεία σε RGB ή JPG format.

Οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν θα εκτυπωθούν από τον οργανωτή, χωρίς επιπλέον κόστος, εκτός αν οι συμμετέχοντες επιθυμούν να στείλουν εκτυπωμένα τα αρχεία.

Οι διαστάσεις των αρχείων θα πρέπει να είναι οι εξής: 

40×50 cm, 40×40 cm, 26×38 cm, 56×22 cm, 48×28 cm

Η ονομασία των αρχείων θα πρέπει να είναι ως εξής:

επίθετο_όνομα_1.rgb, επίθετο_όνομα_2.rgb, κ.ο.κ.

Όλα τα έργα που θα επιλεγούν για συμμετοχή στην έκθεση, θα χρησιμοποιηθούν από τον οργανωτή για διαφημιστικούς λόγους. 

Δήλωση συμμετοχής:

Αποστολή email στο info@culture365.gr έως 20 Δεκεμβρίου.

Θέμα email: το όνομα του διαγωνισμού/της έκθεσης (land-e-scape)

Κείμενο email: Στο κείμενο θα πρέπει να συμπληρώσετε τις παρακάτω πληροφορίες:

 • Ονοματεπώνυμο:
 • Τίτλος διαγωνισμού/έκθεσης:
 • Τίτλος/-οι φωτογραφίας/-ιών, όπως αντιστοιχούν στα επισυναπτόμενα αρχεία
 • Email επικοινωνίας:
 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:

Με τη δήλωση συμμετοχής αποδέχεστε τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό και την έκθεση:

 1. Οι συμμετέχοντες, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, θα πρέπει να είναι πάνω από 18 ετών.
 2. Με τη δήλωση συμμετοχής τους, δηλώνουν υπεύθυνα ότι είναι οι δημιουργοί των φωτογραφιών και κάτοχοι των πνευματικών δικαιωμάτων. 
 3. Οι φωτογραφίες δεν παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα ή δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτου προσώπου, ούτε παραβιάζουν τα δικαιώματα απορρήτου ή προσωπικά δεδομένα οποιουδήποτε ατόμου, δεν περιλαμβάνουν εμπορικά σήματα που ανήκουν σε τρίτους, ούτε παραβιάζουν οποιοδήποτε άλλο νόμο.
 4. Σε περίπτωση που απεικονίζεται οποιοδήποτε άτομο, θα πρέπει να έχει δώσει την άδειά του.
 5. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τα παραπάνω και ότι το culture365.gr ουδεμία ευθύνη φέρει και για οποιαδήποτε παράβαση που αναφέρεται παραπάνω, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αποζημιώσουν τον οργανωτή. 
 6. Τα πνευματικά δικαιώματα των έργων κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας της έκθεσης, παραμένουν στους δημιουργούς και δεν εκχωρούνται στον οργανωτή.
 7. Ο οργανωτής έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες που θα συμμετέχουν στην έκθεση ΜΟΝΟ για διαφήμιση της έκθεσης στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα του culture365.gr και σε συνεργαζόμενα μέσα, καθώς και στον κατάλογο της έκθεσης και στο έντυπο διαφημιστικό υλικό.
 8. Ο οργανωτής δεν θα έχει κανένα εμπορικό κέρδος από τα έργα που θα εκτεθούν.
 9. Οι φωτογραφίες θα παραμείνουν στο χώρο της έκθεσης για όσο χρόνο αυτή θα διαρκέσει. Μετά το πέρας της έκθεσης, οι καλλιτέχνες μπορούν να παραλάβουν τις εκτυπώσεις, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος. Οι εκτυπώσεις που δεν θα παραληφθούν από τους καλλιτέχνες εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, θα καταστραφούν.
 10. Οι συμμετέχοντες με τη δήλωση συμμετοχής τους δηλώνουν υπεύθυνα ότι έχουν διαβάσει και αποδέχονται τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις.
Close Menu