Έρχεται το Matrix4;

Έρχεται το Matrix4;

Συντάκτης: Στέλιος Πανούριος

Μετά το Cyberpunk 2077 και 3 John Wick, σας έλειψε μήπως αυτό που έκανε τον Keanu Reeves γνωστό? Ναι, το Matrix δρομολογείται για κυκλοφορία στο τέλος του έτους (22 Δεκεμβρίου). Φυσικά το κλίμα είναι αρκετά ασταθές ώστε να μην μπορεί ποτέ κανείς να είναι σίγουρος ότι θα βγει στην ώρα του. Σίγουρα όμως μετά την περιπέτεια που πέρασε το ψηφιακό πρόσωπο του Keanu στο Cyberpunk 2077, επενδύει στην ποιότητα και προσπαθεί να κρατήσει το κοινό του τόσο σε εγρήγορση όσο και ευχαριστημένο… Το πρόσωπο σίγουρα δεν θα είναι αυτό το νέο και παιδικό όπως τον είχαμε συνηθίσει τότε, σίγουρα όμως θα επιστρέψει με περισσότερη δράση και εμπειρία στις μάχες (μετά από τόσες περιπέτειες στα 3 John Wick και με ένα τέταρτο να τον βρίσκει να δουλεύει για να βγει αυτή τη στιγμή).

Σίγουρα ένα μεγάλο ερώτημα μας κρατά όλους πίσω. Θα καταφέρει να μας δώσει ξανά την ποιότητα και την αίσθηση που είχε βγάλει τότε ή θα μείνει πίσω χαμένο όπως πολλές ταινίες που προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν τα ονόματα παλιών θρύλων, χωρίς όμως να έχουν όλα όσα έκαναν τους θαυμαστές τους να τα αγαπήσουν εξ αρχής?

Από τα νέα που έχουμε είναι ότι δυστυχώς ο γνωστός σε όλους τους Matrix λάτρεις Laurence Fishburne (Morpheus) δεν έλαβε πρόσκληση για να συμμετέχει στα γυρίσματα. Πως θα μπορούσε μία τόσο μεγάλη φιγούρα να λείπει από την πλοκή χωρίς να την επηρεάσει? Παρ’ όλα αυτά η απουσία του δυστυχώς δεν μας βοηθάει να καταλάβουμε εάν αυτό θα κάνει τη νέα ταινία να είναι ένα sequel, prequel ή κάτι ανάμεσα…

Κάτι που μπορεί όμως να μας βοηθήσει να καταλάβουμε περισσότερα, είναι ότι στη σειρά θα παίζει ένας νέος χαρακτήρας που μοιάζει πολύ με τον Morpheus (άρα θα μπορούσε να πάρει τη θέση του με κάποιον τρόπο), είναι νέος (άρα θα μπορούσε να κάνει τον Morpheus σε νέα ηλικία και είναι ανερχόμενος αστέρας με μεγάλη συμμετοχή στο Aquaman (πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα πάρει έναν τυχαίο απλό ρόλο). Αυτό του δίνει όλα τα κριτήρια για να γίνει ένας Νεαρός Morpheus.

Σίγουρα ηθοποιοί από άλλες μεγάλες και δυνατές ταινίες και σειρές θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για το νέο Matrix με συμμετοχές, όπως Jessica Henwick (Game of Thrones και Iron Fist), Neil Patrick Harris (How I met your mother), συντελεστές του Cloud Atlas, Sense8.

Close Menu