Εικαστική έκθεση “2×2 The GrIt” στην The Project Gallery

Εικαστική έκθεση “2×2 The GrIt” στην The Project Gallery

Η UrbanAct, το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών και η “The Project Gallery” μας καλωσορίζουν σε μια ιδιαίτερη εικαστική έκθεση με τον τίτλο “2×2 The GrIt”. Η έκθεση αυτή αποτελεί συνέχεια της συνεργασίας της UrbanAct με το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών, σε μια προσπάθεια να προβάλλουμε το έργο νέων επώνυμων καλλιτεχνών από το χώρο της streetart, από την Ελλάδα και την Ιταλία. Μέσα από αυτόν τον δημιουργικό διάλογο των καλλιτεχνών, θα προσεγγίσουμε και το σύγχρονο εικαστικό περιβάλλον των δύο χωρών.  Η έκθεση υλοποιείται στο πλαίσιο της “XVI Italian Contemporary Day”.
 
Στην παρούσα έκθεση συμμετέχουν οκτώ (8) καλλιτέχνες οι:
Blaqk, Kez, Kostis Damoulakis aka Jamer και Same84 από την Ελλάδα και οι 2501, Etnik, Ozmo και Paolo Psiko από την Ιταλία.
 
Αρκετοί από τους προαναφερόμενους καλλιτέχνες έχουν συμμετάσχει στα προγράμματα τοιχογραφιών που υλοποιούμε στην Ελλάδα, και ορισμένοι “προετοιμάζονται” για την πρώτη τους επίσκεψη στην χώρα μας. Οι καλλιτέχνες παρουσιάζουν, ο καθένας στην ίδια διάσταση χώρου “2×2”,  μια άλλη οπτική του έργου τους. Τα ερωτήματα, οι αγωνίες, οι αμφιβολίες και οι προσωρινές τους απαντήσεις περνάνε από τον “καμβά” του δημόσιου χώρου, στον κλειστό προσωπικό τους χώρο-στούντιο, και από κει “εκ-τίθενται” εκ νέου στο ευρύ κοινό.
 
Τα εγκαίνια της έκθεσης είναι την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, 16.00-22.00, The Project Gallery, Νορμανού 3 (εντός της στοάς), 1ος όροφος, Μοναστηράκι
Τηρώντας τους αναγκαίους υγειονομικούς κανόνες που επιβάλλει η πανδημία του κορωνοϊού. Υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας από τους επισκέπτες.
Οι κανόνες ασφάλειας θα ισχύουν σε όλους τους ορόφους του κτιρίου, καθώς και στο all-day-bar Couleur Locale, στο οποίο μπορεί κάποιος να καθίσει με θέα την Ακρόπολη, πριν και μετά την έκθεση.

Διάρκεια έκθεσης 8-10-2020 έως και 01-11-2020.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή από: Τετάρτη έως Παρασκευή και ώρες 13:00 – 21:00 και Σάββατο και Κυριακή από της 12:00 – 20:00

The Project Gallery

Νορμανού 3 (εντός της στοάς)

1ς όροφος, Μοναστηράκι

8 Οκτωβρίου 2020 – 1 Νοεμβρίου 2020

Τετάρτη έως Παρασκευή

13:00 – 21:00

Σάββατο και Κυριακή

12:00 – 20:00

 

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu