Ψηφιακή Πλατφόρμα Πολιτισμού culture365.gr
“Μικρός οδηγός βιβλίων” της Σταυρούλας Παγώνα σε εικονογράφηση της Ντανιέλας Σταματιάδη

“Μικρός οδηγός βιβλίων” της Σταυρούλας Παγώνα σε εικονογράφηση της Ντανιέλας Σταματιάδη

Σταυρούλα Παγώνα

Μικρός οδηγός βιβλίων

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ: Ντανιέλα Σταματιάδη

ISBN: 978-960-572-365-1

ΣΕΛΙΔΕΣ: 32

ΕΞΩΦΥΛΛΟ: Σκληρό

ΤΙΜΗ: 12,50 € (περιλαμβάνει ΦΠΑ 6%)

ΗΛΙΚΙΕΣ: από 3 ετών

Από τις εκδόσεις Ίκαρος κυκλοφορεί  το βιβλίο της Σταυρούλας Παγώνα,  σε εικονογράφηση της Ντανιέλας Σταματιάδη,  Μικρός οδηγός βιβλίων.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Τι μπορείς να κάνεις με ένα βιβλίο; 

Στο βιβλίο αυτό η Σταυρούλα Παγώνα και η Ντανιέλα Σταματιάδη προτείνουν πολλές ιδέες και χρήσεις για τα αγαπημένα μας βιβλία.

Ένας μικρός οδηγός βιβλίων, με τον μικρό Έντι να μας καθοδηγεί ανάμεσα στις σελίδες ώστε να ανακαλύψουμε τα βιβλία, όπως δεν τα είχαμε φανταστεί μέχρι σήμερα!

Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία

Σταυρούλα Παγώνα

Η Σταυρούλα Παγώνα γεννήθηκε στην Κατερίνη το 1980. Από µικρή µιλούσε µε ρίµες και αργούσε να σου απαντήσει γιατί πάντα κάτι σκεφτόταν. Κάποια από αυτά τα «κάτι» γίνανε παιδικά βιβλία (Αποστολή ΤΕΡΑΤΕΞ, Ελληνοεκδοτική 2018, Οι περιπέτειες της Βούλας στο Κόκκινο Βιβλίο, Ελληνοεκδοτική 2019, Φύλακας Άγγελος, Ελληνοεκδοτική 2020) και τραγούδια για παιδιά (Το νησί της φαντασίας, Panik Records 2019). Πιστεύει ότι πάντα πρέπει να έχεις ένα βιβλίο στη τσάντα σου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιον µπορεί να χρειαστεί να αποφύγεις. Περισσότερα: https://www.stavroulapagona.com

Ντανιέλα Σταµατιάδη

Η Ντανιέλα Σταµατιάδη είναι εικονογράφος παιδικών βιβλίων, ζωγράφος και καθηγήτρια εικαστικών. Με τις εικόνες της έχει κάνει πολλά βιβλία, εκθέσεις και έχει λάβει πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Περισσότερα μπορείτε να μάθετε εδώ: https://danielastam.wixsite.com/danielastamatiadi

Αφήστε μια απάντηση

Αξιολογήστε*

Close Menu
elΕλληνικά