Ψηφιακή Πλατφόρμα Πολιτισμού culture365.gr
“Να βοηθήσει θέλει το μικρό κουνέλι” του John Bond, από τις εκδόσεις Ίκαρος

“Να βοηθήσει θέλει το μικρό κουνέλι” του John Bond, από τις εκδόσεις Ίκαρος

John Bond

Να βοηθήσει θέλει το μικρό κουνέλι (Mini Rabbit Must Help)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αντώνης Παπαθεοδούλου

ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ: Αγγλικά

ISBN: 978-960-572-342-2

ΣΕΛΙΔΕΣ: 32

ΕΞΩΦΥΛΛΟ: Σκληρό
ΤΙΜΗ: 13,30 € (περιλαμβάνει ΦΠΑ 6%)

ΗΛΙΚΙΕΣ: από 3 ετών

Από τις εκδόσεις Ίκαρος κυκλοφορεί το βιβλίο του John Bond, Να βοηθήσει θέλει το μικρό κουνέλι, σε μετάφραση του Αντώνη Παπαθεοδούλου.

Το δεύτερο βιβλίο του John Bond, με ήρωα το απόλυτα ανατρεπτικό Μικρό Κουνέλι, είναι γεγονός! Μια νέα ξεκαρδιστική περιπέτεια που αποτυπώνει εξαιρετικά τον τρόπο που τα μικρά παιδιά επικεντρώνονται σε έναν απλό στόχο.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Το Μικρό Κουνέλι μπορεί να είναι ζωηρό και να αποσπάται εύκολα η προσοχή του, είναι όμως ένας ήρωας γεμάτο περιέργεια και ιδιαίτερο χιούμορ που γνωρίζει απολύτως τι θέλει να κάνει.

Αυτή τη φορά έχει ένα πολύ σημαντικό γράμμα να ταχυδρομήσει. Δεν πρέπει όμως να αργήσει, ούτε να χάσει το γράμμα, γιατί του το εμπιστεύτηκε η μαμά του.

Οι ιστορίες του βιβλίου αντικατοπτρίζουν την αίσθηση περιπέτειας της παιδικής ηλικίας του John Bond, σε συνδυασμό με την πιο πρόσφατη εμπειρία του ως νέος πατέρας. Οι εσωτερικές σκέψεις του ήρωα και οι πολύχρωμες εικόνες της έκδοσης δημιουργούν μια εναλλακτική αφήγηση, με διακριτικό χιούμορ, που επιτρέπει στα παιδιά να αναπτύξουν μια ευρύτερη κατανόηση των γεγονότων.

Ένα γοητευτικό και ευφυές βιβλίο με ζωντανές και πολύχρωμες εικόνες.
― Book Trust

Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία

John Bond

Ο John Bond είναι βραβευμένος σχεδιαστής και εικονογράφος με έδρα το Μπράιτον. Με πάνω από επτά χρόνια εμπειρίας σε δημιουργικό γραφείο, έχει εργαστεί ως διευθυντής δημιουργικού σε πολλά animation, παιχνίδια, εφαρμογές και διαφημιστικά αποσπώντας σημαντικά βραβεία. Τα έργα του περιλαμβάνουν μια πολύχρωμη πλειάδα χαρακτήρων, γεμάτη από παιχνιδιάρικες ιδέες. Ο John Bond αντλεί καθημερινά έμπνευση από τη φύση.


Από τον John Bond κυκλοφορεί ακόμη το εικονογραφημένο βιβλίο Όχι, δεν χάθηκε το Μικρό Κουνέλι, σε μετάφραση του Αντώνη Παπαθεοδούλου (Ίκαρος, 2019).

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu
elΕλληνικά