You are currently viewing Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος

Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος

Οκτώ νέα βιβλία από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος, θα βρίσκονται στα βιβλιοπωλεία από τις 17 Φεβρουαρίου 2021.

Ο γιος του Ιταλού – Rafel Nadal

Κατηγορία: Μεταφρασμένη λογοτεχνία

Το νέο βιβλίο ενός από τους σημαντικότερους σύχρονους Καταλανούς συγγραφείς είναι ταυτόχρονα μια απαγορευμένη ερωτική ιστορία στα χρόνια του Ισπανικού Εμφυλίου και ένα ταξίδι αναζήτησης ταυτότητας. Το μυθιστόρημα τιμήθηκε με το βραβείο Ramon Llull.
Μετάφραση: Αγγελική Βασιλάκου

image description

Πρωινά στα Πριγκηπόνησα – Defne Suman

Κατηγορία: Μεταφρασμένη λογοτεχνία

Το Πρωινά στα Πριγκηπόνησα είναι μια συναρπαστική ιστορία γύρω από την αποκάλυψη ενός οικογενειακού μυστικού. Η Σουμάν περιγράφει με μαεστρία τις κρυφές γωνιές της Κωνσταντινούπολης, τη μαγεία της Πριγκήπου, τα βουνά της Μαύρης Θάλασσας και αφηγείται με τον ιδιαίτερα γλαφυρό της τρόπο τη συλλογική αμνησία που έχουν επιβάλει οι τουρκικές Αρχές στο λαό τους και την προσπάθεια των ανθρώπων να ανακτήσουν την πραγματική ιστορία και ταυτότητά τους. 
Μετάφραση: Στέλλα Βρετού

image description

Τρικυμίες παθών – Τα νεανικά χρόνα του Κοραή στο Άμστερνταμ – Αργυρώ Μαντόγλου

Κατηγορία: Ελληνική λογοτεχνία

Το άγνωστο πορτρέτο του νεαρού Κοραή, µιας πολύπλευρης προσωπικότητας, που βιώνει τη σύγκρουση ανάµεσα σε ό,τι του δίνεται και ό,τι φιλοδοξεί να γίνει. Mε τους δισταγμούς, την τόλμη, την ευαισθησία αλλά και το σπινθηροβόλο πνεύµα –ιδιότητες που έµελλε να συµβάλουν στην κατοπινή εξέλιξη του µεγάλου ∆ασκάλου του Γένους.

Αδάμαστη – Ποια ήσουν προτού ο κόσμος σου πει ποια πρέπει να είσαι; – Glennon Doyle

Κατηγορία: Προσωπική Βελτίωση (Γυναικεία Ενδυνάμωση )

Η αγαπημένη συγγραφέας, ακτιβίστρια και ομιλήτρια Glennon Doyle μας παρουσιάζει το πιο δυναμικό, απελευθερωτικό και αποκαλυπτικό βιβλίο της. Ένα διεθνές best seller με εκατομύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, που μας μιλάει για την ευτυχία και την ικανοποίηση που ανακαλύπτουμε, όταν σταματάμε να προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των άλλων και ξεκινάμε να ακούμε τη δική μας εσωτερική φωνή. Μετάφραση: Στέλλα Κάσδαγλη

image description

Ο Δρακοσυλλέκτες –  Ένα πατίνι για την Ιουστίνη – Κυριάκος Αθανασιάδης

Κατηγορία : Παιδικά Βιβλία

To δεύτερο βιβλίο της σειράς «Ο Δρακοσυλλέκτης» από τους αγαπημένους σε όλα τα παιδιά Κυριάκο Αθανασιάδη και Ναταλία Καπατσούλια με πρωταγωνίστρια το δρακάκι Ιουστίνη που μπλέκεται σε ξεκαρδιστικές περιπέτειες.
Εικονογράφηση: Ναταλία Καπατσούλια
Προτεινόμενη Ηλικία 3-6

image description

Μπόγκι ο Φαταούλας – Aaron Blabey

Κατηγορία : Παιδικά Βιβλία

Ο πολυβραβευμένος Αυστραλός best seller συγγραφέας και εικονογράφος Aaron Blabey μας συστήνει τον Μπόγκι, ένα αξιολάτρευτο παγκ που πρωταγωνιστεί σε μια σειρά βιβλίων με χιούμορ και περιπέτεια που θα λατρέψουν οι μικροί αναγνώστες. Το βιβλίο, που μιλά για όλα μοιραζόμαστε ή θα έπρεπε να μοιραζόμαστε, μας μεταφράζει από τη γλώσσα των παγκ ο γνωστός σε μικρούς και μεγάλους Αρσέν.
Προτεινόμενη Ηλικία 3-6

image description

Ο μεγάλος αρκούδος, το μικρό αρκουδάκι κι εγώ – Margarita del Mazo

Κατηγορία : Παιδικά Βιβλία

Ένα διασκεδαστικό και τρυφερό χειμωνιάτικο παραμύθι από τη συγγραφέα Margarita del Mazo και την εικονογράφο Rocio Bonilla που επικεντρώνεται στη σχέση μπαμπά και παιδιού. 
Μετάφραση: Ηλιάνα Αγγελή
Προτεινόμενη ηλικία : 3-6

image description

σχολή σκιέρ κατασκόπων – Stuart Gibbs

Κατηγορία : Παιδικά Βιβλία

Το τέταρτο βιβλίο της αγαπημένης Ακαδημίας Κατασκόπων στην οποία ο Μπεν Ρίπλεϊ έχει την πρώτη επίσημη αποστολή στη CIA: να αναχαιτίσει τις παράνομες δραστηριότητες του κακοποιού Λίου Σανγκ. Μια συναρπαστική σειρά βιβλίων με χιούμορ, δράση και πρωτότυπες ιστορίες μικρών κατασκόπων.
Μετάφραση: Πετρούλα Γαβριηλίδου
Προτεινόμενη Ηλικία 9+

image description