Ψηφιακή Πλατφόρμα Πολιτισμού culture365.gr
Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Ίκαρος

Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Ίκαρος

Από τις εκδόσεις Ίκαρος αναμένονται να κυκλοφορήσουν τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου έξι νέα βιβλία.


Το νέο μυθιστόρημα του Μίνου Ευσταθιάδη, Κβάντι

Ο Μίνως Ευσταθιάδης, αφηγείται στο Κβάντι μια καθηλωτική ιστορία για το αναπόφευκτο όσων γεγονότων γράφονται με αίμα. Ο Ελληνογερμανός ντετέκτιβ Κρις Πάπας, γνώριμος από τα προηγούμενα βιβλία του συγγραφέα, θα αναγκαστεί να παρακολουθήσει από κοντά τη νέα υπόθεση και να αναζητήσει όλες τις απαντήσεις.


Το βιβλίο του Massimo Pigliucci, Πώς να είμαστε Στωικοί. Αρχαία σοφία για τη σύγχρονη ζωή, σε μετάφραση της Αντωνίας Γουναροπούλου

Ο Massimo Pigliucci σε αυτό το βιβλίο, μοιράζεται με τους αναγνώστες το προσωπικό του ταξίδι μέσα από το οποίο ανακάλυψε τη δύναμη της Στωικής σκέψης. Μέντοράς του σε αυτή τη διαδρομή είναι ένας από τους μεγαλύτερους Στωικούς δασκάλους, ο Επίκτητος.

Το βιβλίο ανήκει στη σειρά φιλοσοφικών κειμένων «Στοχαστικός βίος» που διευθύνει ο Χαρίδημος Κ. Τσούκας.


Το δοκίμιο του Δημήτριου Γιατρομανωλάκη, Πολιτικές Μυθογένεσης: Τέχνη και Διανόηση στην Ευρωπαϊκή Πρωτοπορία


Δύο νέοι τίτλοι στη σειρά προσχολικών βιβλίων της Ingela P. Arrhenius «Παίζω κρυφτό!»: Πού είναι η κυρία Κούρσα; & Πού είναι η κυρία Τ-Ρεξ;

 

 

 

 

 

 

 

Η παιχνιδιάρικη εικονογράφηση της Ingela P. Arrhenius και ο καθρέφτης- έκπληξη στην τελευταία σελίδα θα δώσουν μεγάλη χαρά σε κάθε μικρό αναγνώστη!


Το εικονογραφημένο βιβλίο της Jeanne Willis, Χομ, σε εικονογράφηση του Paddy Donnelly

Γνωρίστε τον Χομ, τον τελευταίο του είδους του, σε μια αξέχαστη εικονογραφημένη ιστορία για την απρόβλεπτη σχέση μεταξύ δύο φίλων που μοιράζονται μια κοινή εμπειρία.


Περισσότερα https://ikarosbooks.gr/


Αφήστε μια απάντηση

Close Menu