Ψηφιακή Πλατφόρμα Πολιτισμού culture365.gr
Νέος κύκλος σπουδών και δημιουργικών σεμιναρίων 2020-2021 από το εργαστήρι δημιουργικής γραφής “Tabula Rasa”

Νέος κύκλος σπουδών και δημιουργικών σεμιναρίων 2020-2021 από το εργαστήρι δημιουργικής γραφής “Tabula Rasa”

Το εργαστήρι δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa", σας προσκαλεί στο νέο κύκλο ολοκληρωμένων τμημάτων σπουδών και δημιουργικών σεμιναρίων 2020-2021, από κοντά ή εξ αποστάσεως (distance learning). Κατοχυρώστε από τώρα τη θέση σας στο τμήματα ή τα σεμινάρια της επιλογής σας.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, μπορείτε να εγγραφείτε στα τμήματα σπουδών, με καθηγητές που ειδικεύονται στο αντικείμενο τους και πληθώρα μαθημάτων για να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει. Το κάθε τμήμα, από τα παρακάτω, οδηγεί σε απόκτηση πτυχίου:

Mπορείτε να δείτε όλα τα νέα σεμινάρια του φθινοπωρινού κύκλου σπουδών 2020 – 21, διά ζώσης και εξ αποστάσεως ΕΔΩ. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία συχνότητα. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία σε κανένα σεμινάριο. Στο τέλος του προγράμματος, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση πιστοποίησης από το εργαστήρι “Tabula Rasa”, για τον κύκλο σεμιναρίων που παρακολούθησαν.

Όλα τα παραπάνω προγράμματα απευθύνονται σε περιορισμένο αριθμό σπουδαστών. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Δεν υπάρχει κόστος εγγραφής. Η εγγραφή κατοχυρώνεται με την πληρωμή του πρώτου μήνα σπουδών.

Έναρξη μαθημάτων: 14 Σεπτεμβρίου 2020

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του εργαστηρίου https://tabula.gr/NEW/

Για δηλώσεις συμμετοχής και εγγραφές, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 213 00 24 291 και 6940 655 331 ή στο e-mail: info@tabula.gr

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu