Ψηφιακή Πλατφόρμα Πολιτισμού culture365.gr
Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει στις οθόνες σας

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει στις οθόνες σας

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προσφέρει τη δυνατότητα, όπου κι αν βρισκόμαστε, να ζήσουμε την εμπειρία των Χριστουγέννων!

Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, το ΚΠΙΣΝ, θα επιδιώξει να μοιραστεί με το κοινό τη χαρά, τη ζεστασιά και την ελπίδα των γιορτών προτείνοντας τρόπους για να συνεχίσουμε να ψυχαγωγούμαστε, να μαθαίνουμε και να δημιουργούμε από το σπίτι.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΚΠΙΣΝ, κα Έλλη Ανδριοπούλου, αναφέρει:

“Η φετινή εορταστική περίοδος με την οποία κλείνει το 2020 δεν θα μπορούσε παρά να είναι επίσης διαφορετική. Για εμάς, βέβαια, η πρόθεση παραμένει και φέτος να προσφέρουμε, ακόμα και από μακριά, στιγμές χριστουγεννιάτικης μαγείας, χαράς και ζεστασιάς για όλους. Φέτος, λοιπόν, ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει στις οθόνες σας!”

Την 1η Δεκεμβρίου τα χριστουγεννιάτικα φώτα του ΚΠΙΣΝ ανάβουν και έρχονται στις οθόνες σας σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη του Χριστουγεννιάτικου Κόσμου. Στη φετινή εκδήλωση, που όλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από την ασφάλεια του σπιτιού τους, οικοδεσπότης θα είναι ο Φοίβος Δεληβοριάς σε μια online παράσταση εμπνευσμένη από την πολυαγαπημένη «Ταράτσα του Φοίβου» και ειδικά σχεδιασμένη για το ΚΠΙΣΝ. Ακολουθεί ένας μήνας γεμάτος χριστουγεννιάτικες εμπειρίες, όπως συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις για παιδιά που θα παρουσιαστούν διαδικτυακά, με αποκορύφωμα τις εκδηλώσεις της Παραμονής Πρωτοχρονιάς που θα σας κρατήσουν συντροφιά στην αλλαγή της χρονιάς στο σπίτι.

Όλα αυτά με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Περισσότερες πληροφορίες https://www.snfcc.org/program/o-hristoygenniatikos-kosmos-toy-kpisn/8482

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu