Ψηφιακή Πλατφόρμα Πολιτισμού culture365.gr
Online σεμινάριο: Η τέχνη της επικοινωνίας μέσα από την αφήγηση λαϊκών παραμυθιών

Online σεμινάριο: Η τέχνη της επικοινωνίας μέσα από την αφήγηση λαϊκών παραμυθιών

Online σεμινάριο με την Αναστασία Κουκουζέλη

“Όλα είναι δρόμος για τους ήρωες των λαϊκών παραμυθιών… Και εκείνοι προχωρούν μπροστά πάντα με πυξίδα την αγάπη τους για τη ζωή.”

ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Μέσω ενός κύκλου τριών σεμιναρίων διάρκειας 2 ωρών το καθένα, θα συζητηθούν οι τρόποι επικοινωνίας που αναδεικνύονται μέσα από την αφήγηση, τη σημειολογία αλλά και τον αποσυμβολισμό των λαϊκών παραμυθιών και πως αυτοί μπορούν να μας βοηθήσουν να αντικρίσουμε τη ζωή μέσα από μια άλλη οπτική.
Και τα τρία 2ώρα αυτά σεμινάρια απευθύνονται σε ενήλικες που θέλουν να διευρύνουν τη φαντασία τους και τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες μέσω της ανάλυσης, της απομνημόνευσης και της αφήγησης λαϊκών παραμυθιών.

Η ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ

Eισηγήτρια των σεμιναρίων είναι η Αναστασία Κουκουζέλη . Απόφοιτη του τμήματος Πολιτικών επιστημών της Νομικής Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Επικοινωνία και το Μάρκετινγκ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. H η Αναστασία Κουκουζέλη εργάστηκε ως υπεύθυνη επικοινωνίας στον οικονομικό τύπο κι αργότερα στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης. Αργότερα αφού ολοκλήρωσε τη μαθητεία της, διάρκειας 3 χρόνων, στην αφήγηση παραμυθιών, συμμετείχε στον κύκλο εκπαίδευσης ερμηνευτών εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο Ελληνικό Παιδικό Μουσείο. Παράλληλα συμμετείχε σε σεμινάρια σχετικά με την επικοινωνία, την ψυχολογία και το coaching. Από το 2014 συμμετέχει κάθε χρόνο στο Φεστιβάλ Αφήγησης: Αθήνα… μια πόλη παραμύθια και σε άλλα φεστιβάλ και δρώμενα αφήγησης παραμυθιού, σε σεμινάρια, καθώς και σε εκδόσεις συλλογών λαϊκών παραμυθιών.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ 3 δίωρα σεμινάρια

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Παρασκευή, 19 Μαρτίου, Παρασκευή, 26 Μαρτίου ,Παρασκευή, 2 Απριλίου

ΩΡΕΣ 19.30 – 21.30

ONLINE Διεξαγωγή online μέσω Webex

Περισσότερες πληροφορίες : https://www.culture365.gr/i-texni-tis-epikoinwnias-mesa-apo-tin-afigisi-laikwn-paramythiwn/

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu