Συναυλία της Λίνας Νικολακοπούλου, Πέμπτη 25 Μαρτίου, από την Περιφέρεια Αττικής

Συναυλία της Λίνας Νικολακοπούλου, Πέμπτη 25 Μαρτίου, από την Περιφέρεια Αττικής

ΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

«ΔΙΚΑΙΩΜΑ»

Μάριος Φραγκούλης – Γιώργος Περρής

Συμμετέχει η Μυρτώ Βασιλείου

Πέμπτη 25 Μαρτίου, στις 21:00

 

Τη συναυλία μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι στην επίσημη σελίδα της Περιφέρειας Αττικής στο facebook: facebook.com/PerifereiaAttikis

και στο: youtube.com/perattika

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη και του Τομεάρχη Πολιτισμού – Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου κατεξοχήν αρμόδιου για θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις, Χάρη Ρώμα, η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει και υλοποιεί, για άλλη μία φορά, ένα μοναδικό, υψηλού επιπέδου πρόγραμμα αφιερωμένο στη Γυναίκα καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαρτίου.

Το πρόγραμμα, που έκανε πρεμιέρα την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για ψηφιακή παρακολούθηση, με τη συμμετοχή καλλιτεχνών και εργαζόμενων στο χώρο του Πολιτισμού συνεχίζεται ανήμερα της 25ης Μαρτίου στις 21:00 με την κορυφαία Ελληνίδα στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου που συμπληρώνει φέτος σαράντα χρόνια στην δισκογραφία (1981 -2021).

Η Λίνα Νικολακοπούλου σχεδίασε και επιμελείται καλλιτεχνικά, σε απόλυτη ευθυγράμμιση με τα σήματα της επικαιρότητας, ένα πρόγραμμα-αναδρομή –  στους σημαντικότερους σταθμούς της μεγάλης πορείας της, με τον τίτλο «Δικαίωμα».

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν στις 29 Μαρτίου με τη διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα «Η Γυναίκα στην Εξουσία», την οποία οργανώνει η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Μαίρη Βιδάλη, με τη συμμετοχή εξεχουσών γυναικών από τους χώρους της διανόησης, της τέχνης, του πολιτισμού και της κοινωνίας.

Η συναυλία θα είναι ελεύθερα διαθέσιμη για θέαση – δωρεάν και χωρίς χωρικούς περιορισμούς – μέσα από την επίσημη σελίδα της Περιφέρειας Αττικής στο Facebook facebook.com/PerifereiaAttikis αλλά και στο κανάλι της στο YouTube youtube.com/perattika.

Η συναυλία θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και στο FB event https://fb.me/e/BdPis8ih, οι πολίτες θα μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να την παρακολουθήσουν.

Με γνώμονα την προστασία των καλλιτεχνών και των συντελεστών τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό διενεργήθηκε δειγματοληπτικός έλεγχος rapid test.

Close Menu