You are currently viewing Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης συνεχίζει διαδικτυακά και τον Απρίλιο!

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης συνεχίζει διαδικτυακά και τον Απρίλιο!

Σε εφαρμογή των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19 το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης παραμένει κλειστό αλλά συνεχίζει να υποδέχεται τους επισκέπτες του διαδικτυακά και να εγκαινιάζει νέες δράσεις.

ΠΛΑΘΩ ΕΝΑ ΕΙΔΩΛΙΟ ΑΠΟ ΖΥΜΗ
Ψηφιακή δημιουργική δράση με έμπνευση αρχαιότητες του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκη

31 Μαρτίου 2021 – 15 Μαΐου 2021

Η νέα δράση του μουσείου εμπνέεται από τα νεολιθικά ειδώλια αλλά και τις πασχαλινές προετοιμασίες στην κουζίνα του σπιτιού!
Πλάθουμε ένα ειδώλιο από ζύμη και το ψήνουμε μαζί με τα κουλουράκια της Λαμπρής!

Φτιάξε μαζί μας ένα ειδώλιο από ζύμη, στείλε μας μια καλή φωτογραφία του έργου σου και εμείς θα το αναρτήσουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του μουσείου!
 

Μάθετε περισσότερα

ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΧΕΙ (ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ) ΙΣΤΟΡΙΑ!
Ψηφιακή δράση δημιουργικής γραφής με έμπνευση αρχαιότητες του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης

26 Δεκεμβρίου 2020 – 30 Απριλίου 2021

Με την ψηφιακή δράση δημιουργικής γραφής «Το μουσείο έχει (τη δική σου) ιστορία!» το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης προσκαλεί τους διαδικτυακούς επισκέπτες κάθε ηλικίας να γράψουν μια μικρή ιστορία με έμπνευση αρχαιότητες των συλλογών του.

Μάθετε περισσότερα

ΧΡΩΜAΤIΖΩ ΤΗΝ AΡΧAΙOΤΗΤA
Ψηφιακή δράση ζωγραφικής με έμπνευση από την προϊστορική συλλογή του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης
 

3 Δεκεμβρίου 2020 – 30 Απριλίου 2021

Τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι έχουν τη δυνατότητα, μέσα από προτάσεις δημιουργικής απασχόλησης στο σπίτι να φτιάξουν τα δικά τους έργα εμπνευσμένα από αρχαιότητες του Μουσείου.


Μάθετε περισσότερα

Κυριακή 11 Απριλίου 2021
Χώρος: 
Διαδίκτυο
Ώρα έναρξης: 19:00
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΑ
«Βιβλίο της ανησυχίας»

Μάθετε περισσότερα
να γνωρίσετε το «Έκθεμα του μήνα»
ΕΚΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
να θαυμάσετε σημαντικά εκθέματα της μόνιμης έκθεσης του μουσείου
 
ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΜΑΣ
να εγγραφείτε στη λέσχη ανάγνωσης του ΑΜΘ και να συμμετέχετε στις διαδικτυακές συναντήσεις μας
 
ΕΓΓΡΑΦΗ