Το Ecofest 2021 στις 4-6 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού

Το Ecofest 2021 στις 4-6 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού

Γράφει η συντάκτρια Αντωνία Γεντέκου

Με το σύνθημα #BeAnEcoist επιστρέφει το Ecofest 2021 και για δεύτερη συνεχή χρονιά αναδεικνύει την πράσινη πλευρά της ζωής.

Η πιο πρωτότυπη πράσινη εκδήλωση μας καλεί να γιορτάσουμε την αλλαγή στον τρόπο ζωής μας, να χτίσουμε οικολογική συνείδηση για μια πιο πράσινη στάση ζωής, να αφήσουμε στην άκρη το «εγώ» μας, να αναπτύξουμε ορθές περιβαλλοντικές συνήθειες και πρακτικές και να σεβαστούμε τη φύση.

Το Ecofest θα φιλοξενήσει όλους τους ecoists και θα γιορτάσει μαζί τους την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5η Ιουνίου) για τρεις συνεχόμενες ημέρες, 4, 5 και 6 Ιουνίου με στόχο την αφύπνιση και την εκπαίδευση του κοινού, υποστηρίζοντας το δικαίωμα όλων μας για ένα βιώσιμο μέλλον.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην Πλατεία Νερού, δίπλα από το εμβληματικό Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ανάμεσα στο γήπεδο του Tae Kwon Do και τη Μαρίνα Καλλιθέας, σε πολύ κοντινή απόσταση από τη Μαρίνα Φλοίσβου.

Το EcoFest 2021 θα προσφέρει στο κοινό του πολλές, ξεχωριστές και διασκεδαστικές δράσεις, φιλοδοξώντας να δείξει σε μικρούς και μεγάλους πώς μπορούν να «ζήσουν τη ζωή τους στο πράσινο», σε κάθε στιγμή της καθημερινότητας τους.

Δείτε το πρόγραμμα του Ecofest 2021 στο https://www.eco-fest.org/media/1460/%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-ecofest-2021.pdf

Close Menu